Розклад уроків для групи ТК з 25.03.2024 по 03.05.2024
День
Предмет
Аудиторія
Викладач
День
День
Предмет
Предмет
Аудиторія
Аудиторія
Викладач
Викладач
Понеділок
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Кухня народів світу3. Фізична культура4. Устаткування підприємств харчування5. Устаткування підприємств харчування6. Устаткування підприємств харчування7. Облік, калькуляція і звітність
208207с/з206206206206
Литвин О.В.Ковтуненко В.В.Коломієць Ю.П.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.
День
Понеділок
Предмет
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Кухня народів світу3. Фізична культура4. Устаткування підприємств харчування5. Устаткування підприємств харчування6. Устаткування підприємств харчування7. Облік, калькуляція і звітність
Аудиторія
208207с/з206206206206
Викладач
Литвин О.В.Ковтуненко В.В.Коломієць Ю.П.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.
Вівторок
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Основи підприємницької діяльності3. Гігієна та санітарія виробництва4. Основи інноваційного підприємництва5. Основи екології та енергоефективності 6. Кухня народів світу
208105207105302207
Литвин О.В.Тичина Т.І.Ковтуненко В.В.Тичина Т.І.Канюка Н.Л.Ковтуненко В.В.
День
Вівторок
Предмет
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Основи підприємницької діяльності3. Гігієна та санітарія виробництва4. Основи інноваційного підприємництва5. Основи екології та енергоефективності 6. Кухня народів світу
Аудиторія
208105207105302207
Викладач
Литвин О.В.Тичина Т.І.Ковтуненко В.В.Тичина Т.І.Канюка Н.Л.Ковтуненко В.В.
Середа
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Фізична культура3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Технологія приготування їжі з основами товарознавства5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Основи інноваційного підприємництва7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства
208с/з208208208105208
Литвин О.В.Коломієць Ю.П.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Тичина Т.І.Литвин О.В.
День
Середа
Предмет
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Фізична культура3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Технологія приготування їжі з основами товарознавства5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Основи інноваційного підприємництва7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Аудиторія
208с/з208208208105208
Викладач
Литвин О.В.Коломієць Ю.П.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Тичина Т.І.Литвин О.В.
Четвер
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Технологія приготування їжі з основами товарознавства5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Організація виробництва та обслуговування7. Організація виробництва та обслуговування
208208208208208208208
Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.
День
Четвер
Предмет
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Технологія приготування їжі з основами товарознавства5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Організація виробництва та обслуговування7. Організація виробництва та обслуговування
Аудиторія
208208208208208208208
Викладач
Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.
П'ятниця
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Устаткування підприємств харчування3. Устаткування підприємств харчування4. Основи підприємницької діяльності5. Кухня народів світу6. Устаткування підприємств харчування
7. Облік, калькуляція і звітність
208206206105207206206
Литвин О.В.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.Тичина Т.І.Ковтуненко В.В.Тимченко Л. І.
Тимченко Л. І.
День
П'ятниця
Предмет
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Устаткування підприємств харчування3. Устаткування підприємств харчування4. Основи підприємницької діяльності5. Кухня народів світу6. Устаткування підприємств харчування
7. Облік, калькуляція і звітність
Аудиторія
208206206105207206206
Викладач
Литвин О.В.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.Тичина Т.І.Ковтуненко В.В.Тимченко Л. І.
Тимченко Л. І.