Розклад уроків для групи ТК з 21.10.2024 по 15.11.2024
День
Предмет
Аудиторія
Викладач
День
День
Предмет
Предмет
Аудиторія
Аудиторія
Викладач
Викладач
Понеділок
1. Гігієна та санітарія виробництва2. Організація виробництва та обслуговування3. Організація виробництва та обслуговування4. Устаткування підприємств харчування5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Основи фізіології харчування
207208208206208208213
Ковтуненко В.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Тимченко Л. І.Литвин О.В.Литвин О.В.Канюка Н.Л.
День
Понеділок
Предмет
1. Гігієна та санітарія виробництва2. Організація виробництва та обслуговування3. Організація виробництва та обслуговування4. Устаткування підприємств харчування5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Основи фізіології харчування
Аудиторія
207208208206208208213
Викладач
Ковтуненко В.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Тимченко Л. І.Литвин О.В.Литвин О.В.Канюка Н.Л.
Вівторок
1. Гігієна та санітарія виробництва2. Фізична культура3. Устаткування підприємств харчування4. Устаткування підприємств харчування5. Облік, калькуляція і звітність6. Охорона праці7. Англійська мова за професійним спрямуванням
207с/з206206206216307
Ковтуненко В.В.Костюк О.Д.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Білоцька Л.О.Петруня М.О.
День
Вівторок
Предмет
1. Гігієна та санітарія виробництва2. Фізична культура3. Устаткування підприємств харчування4. Устаткування підприємств харчування5. Облік, калькуляція і звітність6. Охорона праці7. Англійська мова за професійним спрямуванням
Аудиторія
207с/з206206206216307
Викладач
Ковтуненко В.В.Костюк О.Д.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Білоцька Л.О.Петруня М.О.
Середа
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Організація виробництва та обслуговування4. Організація виробництва та обслуговування5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Основи фізіології харчування
208208208208208208213
Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Канюка Н.Л.
День
Середа
Предмет
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Організація виробництва та обслуговування4. Організація виробництва та обслуговування5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Основи фізіології харчування
Аудиторія
208208208208208208213
Викладач
Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Канюка Н.Л.
Четвер
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Охорона праці4. Основи ІКТ5. Основи фізіології харчування6. Основи екології та енергоефективності7. Фізична культура
208208216312213213с/з
Литвин О.В.Литвин О.В.Білоцька Л.О.Білоцька Л.О.Канюка Н.Л.Канюка Н.Л.Костюк О.Д.
День
Четвер
Предмет
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Охорона праці4. Основи ІКТ5. Основи фізіології харчування6. Основи екології та енергоефективності7. Фізична культура
Аудиторія
208208216312213213с/з
Викладач
Литвин О.В.Литвин О.В.Білоцька Л.О.Білоцька Л.О.Канюка Н.Л.Канюка Н.Л.Костюк О.Д.
П'ятниця
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Виробниче навчання3. 4. 5. 6. 7.
208Лабораторія № 3Лабораторія № 2
Литвин О.В.Канюка Н.Л.Литвин О.В.
День
П'ятниця
Предмет
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Виробниче навчання3. 4. 5. 6. 7.
Аудиторія
208Лабораторія № 3Лабораторія № 2
Викладач
Литвин О.В.Канюка Н.Л.Литвин О.В.