Розклад уроків для групи ТК з 21.10.2024 по 15.11.2024

    • День

    • Предмет

    • Аудиторія

    • Викладач

    • День

    • День

    • Предмет

    • Предмет

    • Аудиторія

    • Аудиторія

    • Викладач

    • Викладач

    • Понеділок

    • 1. Гігієна та санітарія виробництва2. Організація виробництва та обслуговування3. Організація виробництва та обслуговування4. Устаткування підприємств харчування5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Основи фізіології харчування

    • 207208208206208208213

    • Ковтуненко В.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Тимченко Л. І.Литвин О.В.Литвин О.В.Канюка Н.Л.

    • День

    • Понеділок

    • Предмет

    • 1. Гігієна та санітарія виробництва2. Організація виробництва та обслуговування3. Організація виробництва та обслуговування4. Устаткування підприємств харчування5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Основи фізіології харчування

    • Аудиторія

    • 207208208206208208213

    • Викладач

    • Ковтуненко В.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Тимченко Л. І.Литвин О.В.Литвин О.В.Канюка Н.Л.

    • Вівторок

    • 1. Гігієна та санітарія виробництва2. Фізична культура3. Устаткування підприємств харчування4. Устаткування підприємств харчування5. Облік, калькуляція і звітність6. Охорона праці7. Англійська мова за професійним спрямуванням

    • 207с/з206206206216307

    • Ковтуненко В.В.Костюк О.Д.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Білоцька Л.О.Петруня М.О.

    • День

    • Вівторок

    • Предмет

    • 1. Гігієна та санітарія виробництва2. Фізична культура3. Устаткування підприємств харчування4. Устаткування підприємств харчування5. Облік, калькуляція і звітність6. Охорона праці7. Англійська мова за професійним спрямуванням

    • Аудиторія

    • 207с/з206206206216307

    • Викладач

    • Ковтуненко В.В.Костюк О.Д.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Білоцька Л.О.Петруня М.О.

    • Середа

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Організація виробництва та обслуговування4. Організація виробництва та обслуговування5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Основи фізіології харчування

    • 208208208208208208213

    • Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Канюка Н.Л.

    • День

    • Середа

    • Предмет

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Організація виробництва та обслуговування4. Організація виробництва та обслуговування5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Основи фізіології харчування

    • Аудиторія

    • 208208208208208208213

    • Викладач

    • Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Канюка Н.Л.

    • Четвер

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Охорона праці4. Основи ІКТ5. Основи фізіології харчування6. Основи екології та енергоефективності7. Фізична культура

    • 208208216312213213с/з

    • Литвин О.В.Литвин О.В.Білоцька Л.О.Білоцька Л.О.Канюка Н.Л.Канюка Н.Л.Костюк О.Д.

    • День

    • Четвер

    • Предмет

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Охорона праці4. Основи ІКТ5. Основи фізіології харчування6. Основи екології та енергоефективності7. Фізична культура

    • Аудиторія

    • 208208216312213213с/з

    • Викладач

    • Литвин О.В.Литвин О.В.Білоцька Л.О.Білоцька Л.О.Канюка Н.Л.Канюка Н.Л.Костюк О.Д.

    • П'ятниця

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Виробниче навчання3.  4. 5. 6.  7.

    • 208Лабораторія № 3Лабораторія № 2

    • Литвин О.В.Канюка Н.Л.Литвин О.В.

    • День

    • П'ятниця

    • Предмет

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Виробниче навчання3.  4. 5. 6.  7.

    • Аудиторія

    • 208Лабораторія № 3Лабораторія № 2

    • Викладач

    • Литвин О.В.Канюка Н.Л.Литвин О.В.