Розклад уроків для групи ТК з 15.01.2024 по 22.03.2024

    • День

    • Предмет

    • Аудиторія

    • Викладач

    • День

    • День

    • Предмет

    • Предмет

    • Аудиторія

    • Аудиторія

    • Викладач

    • Викладач

    • Понеділок

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Фізична культура3. Кухня народів світу4. Устаткування підприємств харчування5. Устаткування підприємств харчування6. Облік, калькуляція і звітність7. Облік, калькуляція і звітність

    • 208с/з207206206206206

    • Литвин О.В.Коломієць Ю.П.Ковтуненко В.В.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.

    • День

    • Понеділок

    • Предмет

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Фізична культура3. Кухня народів світу4. Устаткування підприємств харчування5. Устаткування підприємств харчування6. Облік, калькуляція і звітність7. Облік, калькуляція і звітність

    • Аудиторія

    • 208с/з207206206206206

    • Викладач

    • Литвин О.В.Коломієць Ю.П.Ковтуненко В.В.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.

    • Вівторок

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Основи підприємницької діяльності3. Основи екології та енергоефективності4. Основи підприємницької діяльності5. Основи підприємницької діяльності 6. Фізична культура7. Англійська мова за професійним спрямуванням

    • 208105302105105с/з306

    • Литвин О.В.Тичина Т.І.Канюка Н.Л.Тичина Т.І.Тичина Т.І.Коломієць Ю.П.Маліцька Н.М.

    • День

    • Вівторок

    • Предмет

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Основи підприємницької діяльності3. Основи екології та енергоефективності4. Основи підприємницької діяльності5. Основи підприємницької діяльності 6. Фізична культура7. Англійська мова за професійним спрямуванням

    • Аудиторія

    • 208105302105105с/з306

    • Викладач

    • Литвин О.В.Тичина Т.І.Канюка Н.Л.Тичина Т.І.Тичина Т.І.Коломієць Ю.П.Маліцька Н.М.

    • Середа

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Кухня народів світу4. Технологія приготування їжі з основами товарознавства5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Гігієна та санітарія виробництва7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства

    • 208208207208208207208

    • Литвин О.В.Литвин О.В.Ковтуненко В.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Ковтуненко В. В.Литвин О.В.

    • День

    • Середа

    • Предмет

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Кухня народів світу4. Технологія приготування їжі з основами товарознавства5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Гігієна та санітарія виробництва7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства

    • Аудиторія

    • 208208207208208207208

    • Викладач

    • Литвин О.В.Литвин О.В.Ковтуненко В.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Ковтуненко В. В.Литвин О.В.

    • Четвер

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Технологія приготування їжі з основами товарознавства5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Організація виробництва та обслуговування7. Організація виробництва та обслуговування

    • 208208208208208208208

    • Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.

    • День

    • Четвер

    • Предмет

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Технологія приготування їжі з основами товарознавства5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Організація виробництва та обслуговування7. Організація виробництва та обслуговування

    • Аудиторія

    • 208208208208208208208

    • Викладач

    • Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.

    • П'ятниця

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Устаткування підприємств харчування3. Устаткування підприємств харчування4. Основи підприємницької діяльності5. Основи інноваційного підприємництва6. Кухня народів світу

    • 208206206105105207

    • Литвин О.В.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.Тичина Т.І.Тичина Т.І.Ковтуненко В.В.

    • День

    • П'ятниця

    • Предмет

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Устаткування підприємств харчування3. Устаткування підприємств харчування4. Основи підприємницької діяльності5. Основи інноваційного підприємництва6. Кухня народів світу

    • Аудиторія

    • 208206206105105207

    • Викладач

    • Литвин О.В.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.Тичина Т.І.Тичина Т.І.Ковтуненко В.В.