Розклад уроків для групи ТК з 25.03.2024 по 03.05.2024

    • День

    • Предмет

    • Аудиторія

    • Викладач

    • День

    • День

    • Предмет

    • Предмет

    • Аудиторія

    • Аудиторія

    • Викладач

    • Викладач

    • Понеділок

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Кухня народів світу3. Фізична культура4. Устаткування підприємств харчування5. Устаткування підприємств харчування6. Устаткування підприємств харчування7. Облік, калькуляція і звітність

    • 208207с/з206206206206

    • Литвин О.В.Ковтуненко В.В.Коломієць Ю.П.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.

    • День

    • Понеділок

    • Предмет

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Кухня народів світу3. Фізична культура4. Устаткування підприємств харчування5. Устаткування підприємств харчування6. Устаткування підприємств харчування7. Облік, калькуляція і звітність

    • Аудиторія

    • 208207с/з206206206206

    • Викладач

    • Литвин О.В.Ковтуненко В.В.Коломієць Ю.П.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.

    • Вівторок

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Основи підприємницької діяльності3. Гігієна та санітарія виробництва4. Основи інноваційного підприємництва5. Основи екології та енергоефективності 6. Кухня народів світу

    • 208105207105302207

    • Литвин О.В.Тичина Т.І.Ковтуненко В.В.Тичина Т.І.Канюка Н.Л.Ковтуненко В.В.

    • День

    • Вівторок

    • Предмет

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Основи підприємницької діяльності3. Гігієна та санітарія виробництва4. Основи інноваційного підприємництва5. Основи екології та енергоефективності 6. Кухня народів світу

    • Аудиторія

    • 208105207105302207

    • Викладач

    • Литвин О.В.Тичина Т.І.Ковтуненко В.В.Тичина Т.І.Канюка Н.Л.Ковтуненко В.В.

    • Середа

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Фізична культура3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Технологія приготування їжі з основами товарознавства5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Основи інноваційного підприємництва7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства

    • 208с/з208208208105208

    • Литвин О.В.Коломієць Ю.П.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Тичина Т.І.Литвин О.В.

    • День

    • Середа

    • Предмет

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Фізична культура3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Технологія приготування їжі з основами товарознавства5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Основи інноваційного підприємництва7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства

    • Аудиторія

    • 208с/з208208208105208

    • Викладач

    • Литвин О.В.Коломієць Ю.П.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Тичина Т.І.Литвин О.В.

    • Четвер

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Технологія приготування їжі з основами товарознавства5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Організація виробництва та обслуговування7. Організація виробництва та обслуговування

    • 208208208208208208208

    • Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.

    • День

    • Четвер

    • Предмет

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Технологія приготування їжі з основами товарознавства5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Організація виробництва та обслуговування7. Організація виробництва та обслуговування

    • Аудиторія

    • 208208208208208208208

    • Викладач

    • Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.

    • П'ятниця

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Устаткування підприємств харчування3. Устаткування підприємств харчування4. Основи підприємницької діяльності5. Кухня народів світу6. Устаткування підприємств харчування
      7. Облік, калькуляція і звітність

    • 208206206105207206206

    • Литвин О.В.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.Тичина Т.І.Ковтуненко В.В.Тимченко Л. І.
      Тимченко Л. І.

    • День

    • П'ятниця

    • Предмет

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Устаткування підприємств харчування3. Устаткування підприємств харчування4. Основи підприємницької діяльності5. Кухня народів світу6. Устаткування підприємств харчування
      7. Облік, калькуляція і звітність

    • Аудиторія

    • 208206206105207206206

    • Викладач

    • Литвин О.В.Тимченко Л. І.Тимченко Л. І.Тичина Т.І.Ковтуненко В.В.Тимченко Л. І.
      Тимченко Л. І.