Розклад уроків для групи ТК з 02.09.2024 по 25.10.2024

    • День

    • Предмет

    • Аудиторія

    • Викладач

    • День

    • День

    • Предмет

    • Предмет

    • Аудиторія

    • Аудиторія

    • Викладач

    • Викладач

    • Понеділок

    • 1. Гігієна та санітарія виробництва2. Охорона праці3. Основи англійської мови за професійним спрямуванням4. Устаткування підприємств харчування5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства

    • 207213306206208208208

    • Ковтуненко В.В.Білоцька Л.О.Петруня М.О.Тимченко Л. І.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.

    • День

    • Понеділок

    • Предмет

    • 1. Гігієна та санітарія виробництва2. Охорона праці3. Основи англійської мови за професійним спрямуванням4. Устаткування підприємств харчування5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства

    • Аудиторія

    • 207213306206208208208

    • Викладач

    • Ковтуненко В.В.Білоцька Л.О.Петруня М.О.Тимченко Л. І.Литвин О.В.Литвин О.В.Литвин О.В.

    • Вівторок

    • 1. Гігієна та санітарія виробництва2. Фізична культура3. Устаткування підприємств харчування4. Основи професійної етики та психології5. Облік, калькуляція і звітність6. Основи фізіології харчування7. Устаткування підприємств харчування

    • 207с/з206306206213206

    • Ковтуненко В.В.Костюк О.Д.Тимченко Л.І.Велинська Т.А.Тимченко Л.І.Канюка Н.Л.Тимченко Л.І.

    • День

    • Вівторок

    • Предмет

    • 1. Гігієна та санітарія виробництва2. Фізична культура3. Устаткування підприємств харчування4. Основи професійної етики та психології5. Облік, калькуляція і звітність6. Основи фізіології харчування7. Устаткування підприємств харчування

    • Аудиторія

    • 207с/з206306206213206

    • Викладач

    • Ковтуненко В.В.Костюк О.Д.Тимченко Л.І.Велинська Т.А.Тимченко Л.І.Канюка Н.Л.Тимченко Л.І.

    • Середа

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Охорона праці4. Основи фізіології харчування5. Фізична культура6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства

    • 208208213213с/з208208

    • Литвин О.В.Литвин О.В.Білоцька Л.О.Канюка Н.Л.Костюк О.Д.Литвин О.В.Литвин О.В.

    • День

    • Середа

    • Предмет

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Охорона праці4. Основи фізіології харчування5. Фізична культура6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства

    • Аудиторія

    • 208208213213с/з208208

    • Викладач

    • Литвин О.В.Литвин О.В.Білоцька Л.О.Канюка Н.Л.Костюк О.Д.Литвин О.В.Литвин О.В.

    • Четвер

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Охорона праці3. Основи трудового законодавства4. Основи ІКТ5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Основи екології та енергоефективності7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства

    • 208213224312208213208

    • Литвин О.В.Білоцька Л.О.Ігнацевич К.М.Білоцька Л.О.Литвин О.В.Канюка Н.Л.Литвин О.В.

    • День

    • Четвер

    • Предмет

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Охорона праці3. Основи трудового законодавства4. Основи ІКТ5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Основи екології та енергоефективності7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства

    • Аудиторія

    • 208213224312208213208

    • Викладач

    • Литвин О.В.Білоцька Л.О.Ігнацевич К.М.Білоцька Л.О.Литвин О.В.Канюка Н.Л.Литвин О.В.

    • П'ятниця

    • 1. Облік, калькуляція і звітність2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Організація виробництва та обслуговування4. Гігієна та санітарія виробництва5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства

    • 206208208207208208

    • Тимченко Л. І.Литвин О.В.Литвин О.В.Ковтуненко В.В.Литвин О.В.
      Литвин О.В.

    • День

    • П'ятниця

    • Предмет

    • 1. Облік, калькуляція і звітність2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Організація виробництва та обслуговування4. Гігієна та санітарія виробництва5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства

    • Аудиторія

    • 206208208207208208

    • Викладач

    • Тимченко Л. І.Литвин О.В.Литвин О.В.Ковтуненко В.В.Литвин О.В.
      Литвин О.В.