Розклад уроків для групи К31 з 02.09.2024 по 25.10.2024

    • День

    • Предмет

    • Аудиторія

    • Викладач

    • День

    • День

    • Предмет

    • Предмет

    • Аудиторія

    • Аудиторія

    • Викладач

    • Викладач

    • Понеділок

    • 1. Хімія2. Технологія приготування кондитерських виробів3. Українська мова4. Історія України5.Фізика і астрономія6. Математика7. Громадянська освіта8. Фізична культура

    • 308207220, 223224304302223с/з

    • Шафір О.М.Ковтуненко В.В.Солонська О.П., Надточій Л.В.Ігнацевич К.М.Савков М.В.Захарчук А.К.Надточій Л.В.Костюк О.Д., Коломієць Ю.П.

    • День

    • Понеділок

    • Предмет

    • 1. Хімія2. Технологія приготування кондитерських виробів3. Українська мова4. Історія України5.Фізика і астрономія6. Математика7. Громадянська освіта8. Фізична культура

    • Аудиторія

    • 308207220, 223224304302223с/з

    • Викладач

    • Шафір О.М.Ковтуненко В.В.Солонська О.П., Надточій Л.В.Ігнацевич К.М.Савков М.В.Захарчук А.К.Надточій Л.В.Костюк О.Д., Коломієць Ю.П.

    • Вівторок

    • 1. К31 Англійська мова2. Українська мова3. Математика4. Технологія приготування кондитерських виробів5. Основи інноваційного підприємництва6. Технологія7. Технологія приготування кондитерських виробів8. К31а Англійська мова

    • 307220, 223302307310309207307

    • Петруня М.О.Солонська О.П., Надточій Л.В.Захарчук А.К.Ковтуненко В.В.Тичина Т.І.Абрютіна О.П.Ковтуненко В.В.Петруня М.О.

    • День

    • Вівторок

    • Предмет

    • 1. К31 Англійська мова2. Українська мова3. Математика4. Технологія приготування кондитерських виробів5. Основи інноваційного підприємництва6. Технологія7. Технологія приготування кондитерських виробів8. К31а Англійська мова

    • Аудиторія

    • 307220, 223302307310309207307

    • Викладач

    • Петруня М.О.Солонська О.П., Надточій Л.В.Захарчук А.К.Ковтуненко В.В.Тичина Т.І.Абрютіна О.П.Ковтуненко В.В.Петруня М.О.

    • Середа

    • 1. К31а Англійська мова2. Біологія і екологія3. Українська література4. Фізична культура5. Основи інноваційного підприємництва6. Фізика і астрономія7. Зарубіжна література

    • 307308220с/з310304223

    • Петруня М.О.Шафір О.М.Солонська О.П.Костюк О.Д., Коломієць Ю.П.Тичина Т.І.Савков М.В.Надточій Л.В.

    • День

    • Середа

    • Предмет

    • 1. К31а Англійська мова2. Біологія і екологія3. Українська література4. Фізична культура5. Основи інноваційного підприємництва6. Фізика і астрономія7. Зарубіжна література

    • Аудиторія

    • 307308220с/з310304223

    • Викладач

    • Петруня М.О.Шафір О.М.Солонська О.П.Костюк О.Д., Коломієць Ю.П.Тичина Т.І.Савков М.В.Надточій Л.В.

    • Четвер

    • 1.Технологія приготування кондитерських виробівВиробниче навчання

    • 207Лабораторія № 3Лабораторія № 2

    • Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.Ковтуненко В.В.

    • День

    • Четвер

    • Предмет

    • 1.Технологія приготування кондитерських виробівВиробниче навчання

    • Аудиторія

    • 207Лабораторія № 3Лабораторія № 2

    • Викладач

    • Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.Ковтуненко В.В.

    • П'ятниця

    • 1. Всесвітня історія2. Біологія і екологія3. Інформатика4. Фізика і астрономія5. Захист України6. Фізична культура

    • 224308216, 312304306с/з

    • Ігнацевич К.М.Шафір О.М.Білоцька Л.О., Савков М.В.Савков М.В.Коломієць Д.Ю.

    • День

    • П'ятниця

    • Предмет

    • 1. Всесвітня історія2. Біологія і екологія3. Інформатика4. Фізика і астрономія5. Захист України6. Фізична культура

    • Аудиторія

    • 224308216, 312304306с/з

    • Викладач

    • Ігнацевич К.М.Шафір О.М.Білоцька Л.О., Савков М.В.Савков М.В.Коломієць Д.Ю.