Розклад уроків для групи К31 з 02.09.2024 по 25.10.2024
День
Предмет
Аудиторія
Викладач
День
День
Предмет
Предмет
Аудиторія
Аудиторія
Викладач
Викладач
Понеділок
1. Хімія2. Технологія приготування кондитерських виробів3. Українська мова4. Історія України5.Фізика і астрономія6. Математика7. Громадянська освіта8. Фізична культура
308207220, 223224304302223с/з
Шафір О.М.Ковтуненко В.В.Солонська О.П., Надточій Л.В.Ігнацевич К.М.Савков М.В.Захарчук А.К.Надточій Л.В.Костюк О.Д., Коломієць Ю.П.
День
Понеділок
Предмет
1. Хімія2. Технологія приготування кондитерських виробів3. Українська мова4. Історія України5.Фізика і астрономія6. Математика7. Громадянська освіта8. Фізична культура
Аудиторія
308207220, 223224304302223с/з
Викладач
Шафір О.М.Ковтуненко В.В.Солонська О.П., Надточій Л.В.Ігнацевич К.М.Савков М.В.Захарчук А.К.Надточій Л.В.Костюк О.Д., Коломієць Ю.П.
Вівторок
1. К31 Англійська мова2. Українська мова3. Математика4. Технологія приготування кондитерських виробів5. Основи інноваційного підприємництва6. Технологія7. Технологія приготування кондитерських виробів8. К31а Англійська мова
307220, 223302307310309207307
Петруня М.О.Солонська О.П., Надточій Л.В.Захарчук А.К.Ковтуненко В.В.Тичина Т.І.Абрютіна О.П.Ковтуненко В.В.Петруня М.О.
День
Вівторок
Предмет
1. К31 Англійська мова2. Українська мова3. Математика4. Технологія приготування кондитерських виробів5. Основи інноваційного підприємництва6. Технологія7. Технологія приготування кондитерських виробів8. К31а Англійська мова
Аудиторія
307220, 223302307310309207307
Викладач
Петруня М.О.Солонська О.П., Надточій Л.В.Захарчук А.К.Ковтуненко В.В.Тичина Т.І.Абрютіна О.П.Ковтуненко В.В.Петруня М.О.
Середа
1. К31а Англійська мова2. Біологія і екологія3. Українська література4. Фізична культура5. Основи інноваційного підприємництва6. Фізика і астрономія7. Зарубіжна література
307308220с/з310304223
Петруня М.О.Шафір О.М.Солонська О.П.Костюк О.Д., Коломієць Ю.П.Тичина Т.І.Савков М.В.Надточій Л.В.
День
Середа
Предмет
1. К31а Англійська мова2. Біологія і екологія3. Українська література4. Фізична культура5. Основи інноваційного підприємництва6. Фізика і астрономія7. Зарубіжна література
Аудиторія
307308220с/з310304223
Викладач
Петруня М.О.Шафір О.М.Солонська О.П.Костюк О.Д., Коломієць Ю.П.Тичина Т.І.Савков М.В.Надточій Л.В.
Четвер
1.Технологія приготування кондитерських виробівВиробниче навчання
207Лабораторія № 3Лабораторія № 2
Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.Ковтуненко В.В.
День
Четвер
Предмет
1.Технологія приготування кондитерських виробівВиробниче навчання
Аудиторія
207Лабораторія № 3Лабораторія № 2
Викладач
Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.Ковтуненко В.В.
П'ятниця
1. Всесвітня історія2. Біологія і екологія3. Інформатика4. Фізика і астрономія5. Захист України6. Фізична культура
224308216, 312304306с/з
Ігнацевич К.М.Шафір О.М.Білоцька Л.О., Савков М.В.Савков М.В.Коломієць Д.Ю.
День
П'ятниця
Предмет
1. Всесвітня історія2. Біологія і екологія3. Інформатика4. Фізика і астрономія5. Захист України6. Фізична культура
Аудиторія
224308216, 312304306с/з
Викладач
Ігнацевич К.М.Шафір О.М.Білоцька Л.О., Савков М.В.Савков М.В.Коломієць Д.Ю.