Розклад уроків для групи К21 з 02.09.2024 по 25.10.2024

    • День

    • Предмет

    • Аудиторія

    • Викладач

    • День

    • День

    • Предмет

    • Предмет

    • Аудиторія

    • Аудиторія

    • Викладач

    • Викладач

    • Понеділок

    • 1. Технологія2. Хімія3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Математика5. Кухня народів світу6. К21 Англійська мова    К21а Інформатика7. Українська література

    • 309308207302207307312220

    • Абрютіна О.П.Шафір О.М.Ковтуненко В. В.Захарчук А.К.Ковтуненко В. В.Петруня М.О.Савков М.В.Солонська О.П.

    • День

    • Понеділок

    • Предмет

    • 1. Технологія2. Хімія3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Математика5. Кухня народів світу6. К21 Англійська мова    К21а Інформатика7. Українська література

    • Аудиторія

    • 309308207302207307312220

    • Викладач

    • Абрютіна О.П.Шафір О.М.Ковтуненко В. В.Захарчук А.К.Ковтуненко В. В.Петруня М.О.Савков М.В.Солонська О.П.

    • Вівторок

    • 1.Українська мова2. Фізика і астрономія3. К21а Англійська мова    К21 Інформатика 4. Устаткування підприємств харчування5. Біологія і екологія6. Громадянська освіта7. Фізична культура

    • 220, 223304307216206308223с/з

    • Солонська О.П., Надточій Л.В.Савков М.В.Петруня М.О.Білоцька Л.О.Тимченко Л.І.Шафір О.М.Надточій Л.В.Костюк О. Д., Коломієць Ю. П.

    • День

    • Вівторок

    • Предмет

    • 1.Українська мова2. Фізика і астрономія3. К21а Англійська мова    К21 Інформатика 4. Устаткування підприємств харчування5. Біологія і екологія6. Громадянська освіта7. Фізична культура

    • Аудиторія

    • 220, 223304307216206308223с/з

    • Викладач

    • Солонська О.П., Надточій Л.В.Савков М.В.Петруня М.О.Білоцька Л.О.Тимченко Л.І.Шафір О.М.Надточій Л.В.Костюк О. Д., Коломієць Ю. П.

    • Середа

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Устаткування підприємств харчування3. Устаткування підприємств харчування4. Фізика і астрономія5. Облік, калькуляція і звітність6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Англійська мова за професійним спрямуванням8. Кухня народів світу

    • 207206206304206207307207

    • Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Савков М.В.Тимченко Л.І.Ковтуненко В.В.Петруня М.О.Ковтуненко В.В.

    • День

    • Середа

    • Предмет

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Устаткування підприємств харчування3. Устаткування підприємств харчування4. Фізика і астрономія5. Облік, калькуляція і звітність6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Англійська мова за професійним спрямуванням8. Кухня народів світу

    • Аудиторія

    • 207206206304206207307207

    • Викладач

    • Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Савков М.В.Тимченко Л.І.Ковтуненко В.В.Петруня М.О.Ковтуненко В.В.

    • Четвер

    • 1. Математика2. Фізична культура 3. Основи підприємницької діяльності4. Зарубіжна література5. Основи екології та енергоефективності6. Організація виробництва та обслуговування7. Історія України

    • 302с/з310223213208224

    • Захарчук А. К.Костюк О.Д., Коломієць Ю.П.Тичина Т.І.Надточій Л.В.Канюка Н.Л.Литвин О.В.Ігнацевич К.М.

    • День

    • Четвер

    • Предмет

    • 1. Математика2. Фізична культура 3. Основи підприємницької діяльності4. Зарубіжна література5. Основи екології та енергоефективності6. Організація виробництва та обслуговування7. Історія України

    • Аудиторія

    • 302с/з310223213208224

    • Викладач

    • Захарчук А. К.Костюк О.Д., Коломієць Ю.П.Тичина Т.І.Надточій Л.В.Канюка Н.Л.Литвин О.В.Ігнацевич К.М.

    • П'ятниця

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Захист України3. Географія 4. Фізична культура 5. Гігієна та санітарія виробництва6. Устаткування підприємств харчування7. Всесвітня Історія

    • 207306308с/з207206224

    • Ковтуненко В.В.Коломієць Д.Ю.Шафір О.М.Коломієць Ю. П., Костюк О.Д.Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.Ігнацевич К.М.

    • День

    • П'ятниця

    • Предмет

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Захист України3. Географія 4. Фізична культура 5. Гігієна та санітарія виробництва6. Устаткування підприємств харчування7. Всесвітня Історія

    • Аудиторія

    • 207306308с/з207206224

    • Викладач

    • Ковтуненко В.В.Коломієць Д.Ю.Шафір О.М.Коломієць Ю. П., Костюк О.Д.Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.Ігнацевич К.М.