Розклад уроків для групи К21 з 21.10.2024 по 27.12.2024
День
Предмет
Аудиторія
Викладач
День
День
Предмет
Предмет
Аудиторія
Аудиторія
Викладач
Викладач
Понеділок
1. Захист України2. Хімія3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Математика5. Кухня народів світу6. К21 Англійська мова К21а Інформатика7. Облік, калькуляція і звітність8. Фізика і астрономія
306308207302207307312207304
Коломієць Д.Ю.Шафір О.М.Ковтуненко В. В.Захарчук А.К.Ковтуненко В. В.Петруня М.О.Савков М.В.Тимченко Л.І.Савков М.В.
День
Понеділок
Предмет
1. Захист України2. Хімія3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Математика5. Кухня народів світу6. К21 Англійська мова К21а Інформатика7. Облік, калькуляція і звітність8. Фізика і астрономія
Аудиторія
306308207302207307312207304
Викладач
Коломієць Д.Ю.Шафір О.М.Ковтуненко В. В.Захарчук А.К.Ковтуненко В. В.Петруня М.О.Савков М.В.Тимченко Л.І.Савков М.В.
Вівторок
1. Українська мова2. Фізика і астрономія3. К21а Англійська мова К21 Інформатика 4. Біологія і екологія 5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Устаткування підприємств харчування7. Фізична культура
220, 223304307216308207206с/з
Солонська О.П., Надточій Л.В.Савков М.В.Петруня М.О.Білоцька Л.О.Шафір О.М.Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.Костюк О. Д., Коломієць Ю. П.
День
Вівторок
Предмет
1. Українська мова2. Фізика і астрономія3. К21а Англійська мова К21 Інформатика 4. Біологія і екологія 5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Устаткування підприємств харчування7. Фізична культура
Аудиторія
220, 223304307216308207206с/з
Викладач
Солонська О.П., Надточій Л.В.Савков М.В.Петруня М.О.Білоцька Л.О.Шафір О.М.Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.Костюк О. Д., Коломієць Ю. П.
Середа
1. Географія2. Виробниче навчання3. 4. 5. 6. 7.
308Лабораторія № 2Лабораторія № 3
Шафір О.М.Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.
День
Середа
Предмет
1. Географія2. Виробниче навчання3. 4. 5. 6. 7.
Аудиторія
308Лабораторія № 2Лабораторія № 3
Викладач
Шафір О.М.Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.
Четвер
1. Математика2. Фізична культура 3. Основи підприємницької діяльності4. Організація виробництва та обслуговування 5. Англійська мова за професійним спрямуванням6. Українська література7. Історія України
302с/з310208307220224
Захарчук А. К.Костюк О.Д., Коломієць Ю.П.Тичина Т.І.Литвин О.В.Петруня М.О.Солонська О.П.Ігнацевич К.М.
День
Четвер
Предмет
1. Математика2. Фізична культура 3. Основи підприємницької діяльності4. Організація виробництва та обслуговування 5. Англійська мова за професійним спрямуванням6. Українська література7. Історія України
Аудиторія
302с/з310208307220224
Викладач
Захарчук А. К.Костюк О.Д., Коломієць Ю.П.Тичина Т.І.Литвин О.В.Петруня М.О.Солонська О.П.Ігнацевич К.М.
П'ятниця
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія3. Зарубіжна література 4. Фізична культура 5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Громадянська освіта7. Всесвітня Історія
207309223с/з207223224
Ковтуненко В.В.Абрютіна О.П.Надточій Л.В.Коломієць Ю. П., Костюк О.Д.Ковтуненко В.В.Надточій Л.В.Ігнацевич К.М.
День
П'ятниця
Предмет
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія3. Зарубіжна література 4. Фізична культура 5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Громадянська освіта7. Всесвітня Історія
Аудиторія
207309223с/з207223224
Викладач
Ковтуненко В.В.Абрютіна О.П.Надточій Л.В.Коломієць Ю. П., Костюк О.Д.Ковтуненко В.В.Надточій Л.В.Ігнацевич К.М.