Розклад уроків для групи К21 з 13.01.2025 по 21.03.2025

    • День

    • Предмет

    • Аудиторія

    • Викладач

    • День

    • День

    • Предмет

    • Предмет

    • Аудиторія

    • Аудиторія

    • Викладач

    • Викладач

    • Понеділок

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Фізика і астрономія3. Математика4. Технологія5. Хімія6.Організація виробництва та обслуговування 7. Громадянська освіта

    • 207304302309308208223

    • Ковтуненко В.В.Савков М.В.Захарчук А.К.Абрютіна О.П.Шафір О.М.Литвин О.В.Надточій Л.В.

    • День

    • Понеділок

    • Предмет

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Фізика і астрономія3. Математика4. Технологія5. Хімія6.Організація виробництва та обслуговування 7. Громадянська освіта

    • Аудиторія

    • 207304302309308208223

    • Викладач

    • Ковтуненко В.В.Савков М.В.Захарчук А.К.Абрютіна О.П.Шафір О.М.Литвин О.В.Надточій Л.В.

    • Вівторок

    • 1. Фізика і астрономія 2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Українська мова4. Кухня народів світу5. Фізична культура 6. К21а Англійська мова    К21 Інформатика 7. Географія 

    • 304207220, 223207с/з307216308

    • Савков М.В.Ковтуненко В.В.Солонська О.П., Надточій Л.В.Ковтуненко В.В.Костюк О.Д., Коломієць Ю.П.Петруня М.О.Білоцька Л.О.Шафір О.М.

    • День

    • Вівторок

    • Предмет

    • 1. Фізика і астрономія 2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Українська мова4. Кухня народів світу5. Фізична культура 6. К21а Англійська мова    К21 Інформатика 7. Географія 

    • Аудиторія

    • 304207220, 223207с/з307216308

    • Викладач

    • Савков М.В.Ковтуненко В.В.Солонська О.П., Надточій Л.В.Ковтуненко В.В.Костюк О.Д., Коломієць Ю.П.Петруня М.О.Білоцька Л.О.Шафір О.М.

    • Середа

    • 1. Фізика і астрономія 2. Фізична культура3. Математика4. Всесвітня історія5. Українська література6. К21 Англійська мова    К21а Інформатика 7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства8. Технологія приготування їжі з основами товарознавства

    • 304с/з302224220307216207207

    • Савков М.В.Костюк О.Д., Коломієць Ю.П.Захарчук А. К.Ігнацевич К.М.Солонська О.П.Петруня М.О.Білоцька Л.О.Ковтуненко В.В.Ковтуненко В.В.

    • День

    • Середа

    • Предмет

    • 1. Фізика і астрономія 2. Фізична культура3. Математика4. Всесвітня історія5. Українська література6. К21 Англійська мова    К21а Інформатика 7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства8. Технологія приготування їжі з основами товарознавства

    • Аудиторія

    • 304с/з302224220307216207207

    • Викладач

    • Савков М.В.Костюк О.Д., Коломієць Ю.П.Захарчук А. К.Ігнацевич К.М.Солонська О.П.Петруня М.О.Білоцька Л.О.Ковтуненко В.В.Ковтуненко В.В.

    • Четвер

    • 1. Зарубіжна література2. Захист України3. Фізика і астрономія4. Біологія і екологія 5. Математика6. Основи підприємницької діяльності7. Історія України

    • 223306304308302310224

    • Надточій Л.В.Коломієць Д.Ю.Савков М.В.Шафір О.М.Захарчук А.К.Тичина Т.І.Ігнацевич К.М.

    • День

    • Четвер

    • Предмет

    • 1. Зарубіжна література2. Захист України3. Фізика і астрономія4. Біологія і екологія 5. Математика6. Основи підприємницької діяльності7. Історія України

    • Аудиторія

    • 223306304308302310224

    • Викладач

    • Надточій Л.В.Коломієць Д.Ю.Савков М.В.Шафір О.М.Захарчук А.К.Тичина Т.І.Ігнацевич К.М.

    • П'ятниця

    • 1. Облік, калькуляція і звітність2. Устаткування підприємств харчування3. Фізична культура  4. Технологія приготування їжі з основами товарознавства5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства

    • 206206с/з207207207207

    • Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Коломієць Ю. П., Костюк О.Д.Ковтуненко В.В.Ковтуненко В.В.Ковтуненко В.В.Ковтуненко В.В.

    • День

    • П'ятниця

    • Предмет

    • 1. Облік, калькуляція і звітність2. Устаткування підприємств харчування3. Фізична культура  4. Технологія приготування їжі з основами товарознавства5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства

    • Аудиторія

    • 206206с/з207207207207

    • Викладач

    • Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Коломієць Ю. П., Костюк О.Д.Ковтуненко В.В.Ковтуненко В.В.Ковтуненко В.В.Ковтуненко В.В.