Розклад уроків для групи К21 з 13.01.2025 по 21.03.2025
День
Предмет
Аудиторія
Викладач
День
День
Предмет
Предмет
Аудиторія
Аудиторія
Викладач
Викладач
Понеділок
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Фізика і астрономія3. Математика4. Технологія5. Хімія6.Організація виробництва та обслуговування 7. Громадянська освіта
207304302309308208223
Ковтуненко В.В.Савков М.В.Захарчук А.К.Абрютіна О.П.Шафір О.М.Литвин О.В.Надточій Л.В.
День
Понеділок
Предмет
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Фізика і астрономія3. Математика4. Технологія5. Хімія6.Організація виробництва та обслуговування 7. Громадянська освіта
Аудиторія
207304302309308208223
Викладач
Ковтуненко В.В.Савков М.В.Захарчук А.К.Абрютіна О.П.Шафір О.М.Литвин О.В.Надточій Л.В.
Вівторок
1. Фізика і астрономія 2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Українська мова4. Кухня народів світу5. Фізична культура 6. К21а Англійська мова К21 Інформатика 7. Географія
304207220, 223207с/з307216308
Савков М.В.Ковтуненко В.В.Солонська О.П., Надточій Л.В.Ковтуненко В.В.Костюк О.Д., Коломієць Ю.П.Петруня М.О.Білоцька Л.О.Шафір О.М.
День
Вівторок
Предмет
1. Фізика і астрономія 2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Українська мова4. Кухня народів світу5. Фізична культура 6. К21а Англійська мова К21 Інформатика 7. Географія
Аудиторія
304207220, 223207с/з307216308
Викладач
Савков М.В.Ковтуненко В.В.Солонська О.П., Надточій Л.В.Ковтуненко В.В.Костюк О.Д., Коломієць Ю.П.Петруня М.О.Білоцька Л.О.Шафір О.М.
Середа
1. Фізика і астрономія 2. Фізична культура3. Математика4. Всесвітня історія5. Українська література6. К21 Англійська мова К21а Інформатика 7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства8. Технологія приготування їжі з основами товарознавства
304с/з302224220307216207207
Савков М.В.Костюк О.Д., Коломієць Ю.П.Захарчук А. К.Ігнацевич К.М.Солонська О.П.Петруня М.О.Білоцька Л.О.Ковтуненко В.В.Ковтуненко В.В.
День
Середа
Предмет
1. Фізика і астрономія 2. Фізична культура3. Математика4. Всесвітня історія5. Українська література6. К21 Англійська мова К21а Інформатика 7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства8. Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Аудиторія
304с/з302224220307216207207
Викладач
Савков М.В.Костюк О.Д., Коломієць Ю.П.Захарчук А. К.Ігнацевич К.М.Солонська О.П.Петруня М.О.Білоцька Л.О.Ковтуненко В.В.Ковтуненко В.В.
Четвер
1. Зарубіжна література2. Захист України3. Фізика і астрономія4. Біологія і екологія 5. Математика6. Основи підприємницької діяльності7. Історія України
223306304308302310224
Надточій Л.В.Коломієць Д.Ю.Савков М.В.Шафір О.М.Захарчук А.К.Тичина Т.І.Ігнацевич К.М.
День
Четвер
Предмет
1. Зарубіжна література2. Захист України3. Фізика і астрономія4. Біологія і екологія 5. Математика6. Основи підприємницької діяльності7. Історія України
Аудиторія
223306304308302310224
Викладач
Надточій Л.В.Коломієць Д.Ю.Савков М.В.Шафір О.М.Захарчук А.К.Тичина Т.І.Ігнацевич К.М.
П'ятниця
1. Облік, калькуляція і звітність2. Устаткування підприємств харчування3. Фізична культура 4. Технологія приготування їжі з основами товарознавства5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства
206206с/з207207207207
Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Коломієць Ю. П., Костюк О.Д.Ковтуненко В.В.Ковтуненко В.В.Ковтуненко В.В.Ковтуненко В.В.
День
П'ятниця
Предмет
1. Облік, калькуляція і звітність2. Устаткування підприємств харчування3. Фізична культура 4. Технологія приготування їжі з основами товарознавства5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Аудиторія
206206с/з207207207207
Викладач
Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Коломієць Ю. П., Костюк О.Д.Ковтуненко В.В.Ковтуненко В.В.Ковтуненко В.В.Ковтуненко В.В.