Розклад уроків для групи К21 з 02.09.2024 по 25.10.2024
День
Предмет
Аудиторія
Викладач
День
День
Предмет
Предмет
Аудиторія
Аудиторія
Викладач
Викладач
Понеділок
1. Технологія2. Хімія3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Математика5. Кухня народів світу6. К21 Англійська мова К21а Інформатика7. Українська література
309308207302207307312220
Абрютіна О.П.Шафір О.М.Ковтуненко В. В.Захарчук А.К.Ковтуненко В. В.Петруня М.О.Савков М.В.Солонська О.П.
День
Понеділок
Предмет
1. Технологія2. Хімія3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Математика5. Кухня народів світу6. К21 Англійська мова К21а Інформатика7. Українська література
Аудиторія
309308207302207307312220
Викладач
Абрютіна О.П.Шафір О.М.Ковтуненко В. В.Захарчук А.К.Ковтуненко В. В.Петруня М.О.Савков М.В.Солонська О.П.
Вівторок
1.Українська мова2. Фізика і астрономія3. К21а Англійська мова К21 Інформатика 4. Устаткування підприємств харчування5. Біологія і екологія6. Громадянська освіта7. Фізична культура
220, 223304307216206308223с/з
Солонська О.П., Надточій Л.В.Савков М.В.Петруня М.О.Білоцька Л.О.Тимченко Л.І.Шафір О.М.Надточій Л.В.Костюк О. Д., Коломієць Ю. П.
День
Вівторок
Предмет
1.Українська мова2. Фізика і астрономія3. К21а Англійська мова К21 Інформатика 4. Устаткування підприємств харчування5. Біологія і екологія6. Громадянська освіта7. Фізична культура
Аудиторія
220, 223304307216206308223с/з
Викладач
Солонська О.П., Надточій Л.В.Савков М.В.Петруня М.О.Білоцька Л.О.Тимченко Л.І.Шафір О.М.Надточій Л.В.Костюк О. Д., Коломієць Ю. П.
Середа
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Устаткування підприємств харчування3. Устаткування підприємств харчування4. Фізика і астрономія5. Облік, калькуляція і звітність6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Англійська мова за професійним спрямуванням8. Кухня народів світу
207206206304206207307207
Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Савков М.В.Тимченко Л.І.Ковтуненко В.В.Петруня М.О.Ковтуненко В.В.
День
Середа
Предмет
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Устаткування підприємств харчування3. Устаткування підприємств харчування4. Фізика і астрономія5. Облік, калькуляція і звітність6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Англійська мова за професійним спрямуванням8. Кухня народів світу
Аудиторія
207206206304206207307207
Викладач
Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Савков М.В.Тимченко Л.І.Ковтуненко В.В.Петруня М.О.Ковтуненко В.В.
Четвер
1. Математика2. Фізична культура 3. Основи підприємницької діяльності4. Зарубіжна література5. Основи екології та енергоефективності6. Організація виробництва та обслуговування7. Історія України
302с/з310223213208224
Захарчук А. К.Костюк О.Д., Коломієць Ю.П.Тичина Т.І.Надточій Л.В.Канюка Н.Л.Литвин О.В.Ігнацевич К.М.
День
Четвер
Предмет
1. Математика2. Фізична культура 3. Основи підприємницької діяльності4. Зарубіжна література5. Основи екології та енергоефективності6. Організація виробництва та обслуговування7. Історія України
Аудиторія
302с/з310223213208224
Викладач
Захарчук А. К.Костюк О.Д., Коломієць Ю.П.Тичина Т.І.Надточій Л.В.Канюка Н.Л.Литвин О.В.Ігнацевич К.М.
П'ятниця
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Захист України3. Географія 4. Фізична культура 5. Гігієна та санітарія виробництва6. Устаткування підприємств харчування7. Всесвітня Історія
207306308с/з207206224
Ковтуненко В.В.Коломієць Д.Ю.Шафір О.М.Коломієць Ю. П., Костюк О.Д.Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.Ігнацевич К.М.
День
П'ятниця
Предмет
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Захист України3. Географія 4. Фізична культура 5. Гігієна та санітарія виробництва6. Устаткування підприємств харчування7. Всесвітня Історія
Аудиторія
207306308с/з207206224
Викладач
Ковтуненко В.В.Коломієць Д.Ю.Шафір О.М.Коломієць Ю. П., Костюк О.Д.Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.Ігнацевич К.М.