Розклад уроків для групи К11 з 02.12.2024 по 27.12.2024

    • День

    • Предмет

    • Аудиторія

    • Викладач

    • День

    • День

    • Предмет

    • Предмет

    • Аудиторія

    • Аудиторія

    • Викладач

    • Викладач

    • Понеділок

    • 1. Охорона праці2. Фізична культура 3. Захист УКраїни4. Технологія приготування їжі з основами товарознавства5. Хімія6. Устаткування підприємств харчування7. К11 Інформатика,    К11а Англійська мова

    • 213с/з306208308206216307

    • Білоцька Л.О.Костюк О.Д.Коломієць Д.Ю.Литвин О.В.Шафір О.М.Тимченко Л.І.Білоцька Л.О.Петруня М.О.

    • День

    • Понеділок

    • Предмет

    • 1. Охорона праці2. Фізична культура 3. Захист УКраїни4. Технологія приготування їжі з основами товарознавства5. Хімія6. Устаткування підприємств харчування7. К11 Інформатика,    К11а Англійська мова

    • Аудиторія

    • 213с/з306208308206216307

    • Викладач

    • Білоцька Л.О.Костюк О.Д.Коломієць Д.Ю.Литвин О.В.Шафір О.М.Тимченко Л.І.Білоцька Л.О.Петруня М.О.

    • Вівторок

    • 1. Громадянська освіта2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Фізика і астрономія5. Організація виробництва та обслуговування6. Зарубіжна література7. Облік, калькуляція і звітність

    • 223208208304208223206

    • Надточій Л.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Савков М.В.Литвин О.В.Надточій Л.В.Тимченко Л.І.

    • День

    • Вівторок

    • Предмет

    • 1. Громадянська освіта2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Фізика і астрономія5. Організація виробництва та обслуговування6. Зарубіжна література7. Облік, калькуляція і звітність

    • Аудиторія

    • 223208208304208223206

    • Викладач

    • Надточій Л.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Савков М.В.Литвин О.В.Надточій Л.В.Тимченко Л.І.

    • Середа

    • 1. Облік, калькуляція і звітність2. Історія України3. К11 Англійська мова    К11а Інформатика4. Математика5. Українська мова6. Гігієна та санітарія виробництва7. Фізика і астрономія8. Фізична культура 

    • 206224307312302223, 220207304с/з

    • Тимченко Л.І.Ігнацевич К.М.Петруня М.О.Савков М.В.Захарчук А.К.Надточій Л.В., Солонська О.П.Ковтуненко В.В.Савков М.В.Костюк О.Д.

    • День

    • Середа

    • Предмет

    • 1. Облік, калькуляція і звітність2. Історія України3. К11 Англійська мова    К11а Інформатика4. Математика5. Українська мова6. Гігієна та санітарія виробництва7. Фізика і астрономія8. Фізична культура 

    • Аудиторія

    • 206224307312302223, 220207304с/з

    • Викладач

    • Тимченко Л.І.Ігнацевич К.М.Петруня М.О.Савков М.В.Захарчук А.К.Надточій Л.В., Солонська О.П.Ковтуненко В.В.Савков М.В.Костюк О.Д.

    • Четвер

    • 1. Біологія і екологія2. Українська література3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Географія5. Математика6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Громадянська освіта

    • 308220208308302208223

    • Шафір О.М.Солонська О.П.Литвин О.В.Шафір О.М.Захарчук А.К.Литвин О.В.Надточій Л.В. 

    • День

    • Четвер

    • Предмет

    • 1. Біологія і екологія2. Українська література3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Географія5. Математика6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Громадянська освіта

    • Аудиторія

    • 308220208308302208223

    • Викладач

    • Шафір О.М.Солонська О.П.Литвин О.В.Шафір О.М.Захарчук А.К.Литвин О.В.Надточій Л.В. 

    • П'ятниця

    • 1. Фізична культура 2. Технологія3. Всесвітня історія4. Організація вир. та обслуговування5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Основи фізіології харчування

    • с/з310224206208208213

    • Костюк О.Д.Тичина Т.І.Ігнацевич К.М.Литвин О. В.Литвин О. В.Литвин О. В.Канюка Н.Л. 

    • День

    • П'ятниця

    • Предмет

    • 1. Фізична культура 2. Технологія3. Всесвітня історія4. Організація вир. та обслуговування5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Основи фізіології харчування

    • Аудиторія

    • с/з310224206208208213

    • Викладач

    • Костюк О.Д.Тичина Т.І.Ігнацевич К.М.Литвин О. В.Литвин О. В.Литвин О. В.Канюка Н.Л.