Розклад уроків для групи К11 з 02.12.2024 по 27.12.2024
День
Предмет
Аудиторія
Викладач
День
День
Предмет
Предмет
Аудиторія
Аудиторія
Викладач
Викладач
Понеділок
1. Охорона праці2. Фізична культура 3. Захист УКраїни4. Технологія приготування їжі з основами товарознавства5. Хімія6. Устаткування підприємств харчування7. К11 Інформатика, К11а Англійська мова
213с/з306208308206216307
Білоцька Л.О.Костюк О.Д.Коломієць Д.Ю.Литвин О.В.Шафір О.М.Тимченко Л.І.Білоцька Л.О.Петруня М.О.
День
Понеділок
Предмет
1. Охорона праці2. Фізична культура 3. Захист УКраїни4. Технологія приготування їжі з основами товарознавства5. Хімія6. Устаткування підприємств харчування7. К11 Інформатика, К11а Англійська мова
Аудиторія
213с/з306208308206216307
Викладач
Білоцька Л.О.Костюк О.Д.Коломієць Д.Ю.Литвин О.В.Шафір О.М.Тимченко Л.І.Білоцька Л.О.Петруня М.О.
Вівторок
1. Громадянська освіта2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Фізика і астрономія5. Організація виробництва та обслуговування6. Зарубіжна література7. Облік, калькуляція і звітність
223208208304208223206
Надточій Л.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Савков М.В.Литвин О.В.Надточій Л.В.Тимченко Л.І.
День
Вівторок
Предмет
1. Громадянська освіта2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Фізика і астрономія5. Організація виробництва та обслуговування6. Зарубіжна література7. Облік, калькуляція і звітність
Аудиторія
223208208304208223206
Викладач
Надточій Л.В.Литвин О.В.Литвин О.В.Савков М.В.Литвин О.В.Надточій Л.В.Тимченко Л.І.
Середа
1. Облік, калькуляція і звітність2. Історія України3. К11 Англійська мова К11а Інформатика4. Математика5. Українська мова6. Гігієна та санітарія виробництва7. Фізика і астрономія8. Фізична культура
206224307312302223, 220207304с/з
Тимченко Л.І.Ігнацевич К.М.Петруня М.О.Савков М.В.Захарчук А.К.Надточій Л.В., Солонська О.П.Ковтуненко В.В.Савков М.В.Костюк О.Д.
День
Середа
Предмет
1. Облік, калькуляція і звітність2. Історія України3. К11 Англійська мова К11а Інформатика4. Математика5. Українська мова6. Гігієна та санітарія виробництва7. Фізика і астрономія8. Фізична культура
Аудиторія
206224307312302223, 220207304с/з
Викладач
Тимченко Л.І.Ігнацевич К.М.Петруня М.О.Савков М.В.Захарчук А.К.Надточій Л.В., Солонська О.П.Ковтуненко В.В.Савков М.В.Костюк О.Д.
Четвер
1. Біологія і екологія2. Українська література3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Географія5. Математика6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Громадянська освіта
308220208308302208223
Шафір О.М.Солонська О.П.Литвин О.В.Шафір О.М.Захарчук А.К.Литвин О.В.Надточій Л.В.
День
Четвер
Предмет
1. Біологія і екологія2. Українська література3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Географія5. Математика6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Громадянська освіта
Аудиторія
308220208308302208223
Викладач
Шафір О.М.Солонська О.П.Литвин О.В.Шафір О.М.Захарчук А.К.Литвин О.В.Надточій Л.В.
П'ятниця
1. Фізична культура 2. Технологія3. Всесвітня історія4. Організація вир. та обслуговування5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Основи фізіології харчування
с/з310224206208208213
Костюк О.Д.Тичина Т.І.Ігнацевич К.М.Литвин О. В.Литвин О. В.Литвин О. В.Канюка Н.Л.
День
П'ятниця
Предмет
1. Фізична культура 2. Технологія3. Всесвітня історія4. Організація вир. та обслуговування5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Основи фізіології харчування
Аудиторія
с/з310224206208208213
Викладач
Костюк О.Д.Тичина Т.І.Ігнацевич К.М.Литвин О. В.Литвин О. В.Литвин О. В.Канюка Н.Л.