Розклад уроків для групи К22 з 29.09.2025 по 07.11.2025

    • День

    • Предмет

    • Аудиторія 

    • Викладач

    • День

    • День

    • Предмет

    • Предмет

    • Аудиторія 

    • Аудиторія 

    • Викладач

    • Викладач

    • Понеділок

    • 1. Фізична культура2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Устаткування підприємств харчування5. Основи підприємницької діяльності6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Кухня народів світу

    • с/з206206206310206207

    • Костюк О. Д.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тичина Т.І.Тимченко Л.І.Ковтуненко В.В.

    • День

    • Понеділок

    • Предмет

    • 1. Фізична культура2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Устаткування підприємств харчування5. Основи підприємницької діяльності6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Кухня народів світу

    • Аудиторія 

    • с/з206206206310206207

    • Викладач

    • Костюк О. Д.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тичина Т.І.Тимченко Л.І.Ковтуненко В.В.

    • Вівторок

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Фізична культура4. Основи інноваційного підприємництва5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Основи англійської мови за професійним спрямуванням7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства

    • 206206с/з310206306206

    • Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Костюк О. Д.Тичина Т.І.Тимченко Л.І.Петруня М.О.Тимченко Л.І.

    • День

    • Вівторок

    • Предмет

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Фізична культура4. Основи інноваційного підприємництва5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Основи англійської мови за професійним спрямуванням7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства

    • Аудиторія 

    • 206206с/з310206306206

    • Викладач

    • Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Костюк О. Д.Тичина Т.І.Тимченко Л.І.Петруня М.О.Тимченко Л.І.

    • Середа

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Устаткування підприємств харчування4. Гігієна та санітарія виробництва5. Кухня народів світу6. Облік, калькуляція і звітність7. Устаткування підприємств харчування

    • 206206206207207206206

    • Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Ковтуненко В.В.Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.
      Тимченко Л.І.

    • День

    • Середа

    • Предмет

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Устаткування підприємств харчування4. Гігієна та санітарія виробництва5. Кухня народів світу6. Облік, калькуляція і звітність7. Устаткування підприємств харчування

    • Аудиторія 

    • 206206206207207206206

    • Викладач

    • Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Ковтуненко В.В.Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.
      Тимченко Л.І.

    • Четвер

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Організація виробництва та обслуговування3. Основи підприємницької діяльності4. Основи екології та енергоефективності5. Фізична культура6. Основи інноваційного підприємництва7. Організація виробництва та обслуговування

    • 206208310209с/з310208

    • Тимченко Л.І.Литвин О.В.Тичина Т.І.Канюка Н.Л.Костюк О.Д.Тичина Т.І.Литвин О.В.

    • День

    • Четвер

    • Предмет

    • 1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Організація виробництва та обслуговування3. Основи підприємницької діяльності4. Основи екології та енергоефективності5. Фізична культура6. Основи інноваційного підприємництва7. Організація виробництва та обслуговування

    • Аудиторія 

    • 206208310209с/з310208

    • Викладач

    • Тимченко Л.І.Литвин О.В.Тичина Т.І.Канюка Н.Л.Костюк О.Д.Тичина Т.І.Литвин О.В.

    • П'ятниця

    • 1. Кухня народів світу2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Облік, калькуляція і звітність4. Основи підприємницької діяльності5. Устаткування підприємств харчування6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства

    • 207206206310206206206

    • Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тичина Т.І.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.

    • День

    • П'ятниця

    • Предмет

    • 1. Кухня народів світу2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Облік, калькуляція і звітність4. Основи підприємницької діяльності5. Устаткування підприємств харчування6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства

    • Аудиторія 

    • 207206206310206206206

    • Викладач

    • Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тичина Т.І.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.