Розклад уроків для групи К22 з 29.09.2025 по 07.11.2025
День
Предмет
Аудиторія
Викладач
День
День
Предмет
Предмет
Аудиторія
Аудиторія
Викладач
Викладач
Понеділок
1. Фізична культура2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Устаткування підприємств харчування5. Основи підприємницької діяльності6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Кухня народів світу
с/з206206206310206207
Костюк О. Д.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тичина Т.І.Тимченко Л.І.Ковтуненко В.В.
День
Понеділок
Предмет
1. Фізична культура2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Технологія приготування їжі з основами товарознавства4. Устаткування підприємств харчування5. Основи підприємницької діяльності6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Кухня народів світу
Аудиторія
с/з206206206310206207
Викладач
Костюк О. Д.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тичина Т.І.Тимченко Л.І.Ковтуненко В.В.
Вівторок
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Фізична культура4. Основи інноваційного підприємництва5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Основи англійської мови за професійним спрямуванням7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства
206206с/з310206306206
Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Костюк О. Д.Тичина Т.І.Тимченко Л.І.Петруня М.О.Тимченко Л.І.
День
Вівторок
Предмет
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Фізична культура4. Основи інноваційного підприємництва5. Технологія приготування їжі з основами товарознавства6. Основи англійської мови за професійним спрямуванням7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Аудиторія
206206с/з310206306206
Викладач
Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Костюк О. Д.Тичина Т.І.Тимченко Л.І.Петруня М.О.Тимченко Л.І.
Середа
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Устаткування підприємств харчування4. Гігієна та санітарія виробництва5. Кухня народів світу6. Облік, калькуляція і звітність7. Устаткування підприємств харчування
206206206207207206206
Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Ковтуненко В.В.Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.
Тимченко Л.І.
День
Середа
Предмет
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Устаткування підприємств харчування4. Гігієна та санітарія виробництва5. Кухня народів світу6. Облік, калькуляція і звітність7. Устаткування підприємств харчування
Аудиторія
206206206207207206206
Викладач
Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Ковтуненко В.В.Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.
Тимченко Л.І.
Четвер
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Організація виробництва та обслуговування3. Основи підприємницької діяльності4. Основи екології та енергоефективності5. Фізична культура6. Основи інноваційного підприємництва7. Організація виробництва та обслуговування
206208310209с/з310208
Тимченко Л.І.Литвин О.В.Тичина Т.І.Канюка Н.Л.Костюк О.Д.Тичина Т.І.Литвин О.В.
День
Четвер
Предмет
1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства2. Організація виробництва та обслуговування3. Основи підприємницької діяльності4. Основи екології та енергоефективності5. Фізична культура6. Основи інноваційного підприємництва7. Організація виробництва та обслуговування
Аудиторія
206208310209с/з310208
Викладач
Тимченко Л.І.Литвин О.В.Тичина Т.І.Канюка Н.Л.Костюк О.Д.Тичина Т.І.Литвин О.В.
П'ятниця
1. Кухня народів світу2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Облік, калькуляція і звітність4. Основи підприємницької діяльності5. Устаткування підприємств харчування6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства
207206206310206206206
Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тичина Т.І.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.
День
П'ятниця
Предмет
1. Кухня народів світу2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства3. Облік, калькуляція і звітність4. Основи підприємницької діяльності5. Устаткування підприємств харчування6. Технологія приготування їжі з основами товарознавства7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Аудиторія
207206206310206206206
Викладач
Ковтуненко В.В.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тичина Т.І.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.Тимченко Л.І.